Терминов наказ НАТО! Восстанавливается – Кулеба перейдёт на рост: фатальне растёт. Переможемо!

Министр закордоних справок України Дмитро Кулеба напередні Зустрічі министры країн-членов НАТО заявів, шо країнам Альянсу необхідно терминово нарощувати виробництво зброї, оскільки без інвестицій у виробництво озброй бою немогиво перемоги переехать. Про это він заявив в інтерв’ю виданню Politico. «Поки ми ведио битви сегодня, ми повинні думати про те, як ми будем вести битви завтра», – сказал Кулеба.

Министр заявил, что країни НАТО повинны «почати виробництво необхідного озброєння вже сегодня». Якщо цього не станеться, попередив він, “ми не зможемо перемогти”. У вівторок и середу в Бухаресте відбудуться переговоры в міністрів НАТО, по порядку денномуъ яких, як очікується, буде питание про те, як краше поддержи Україну. «Востаннє, коли я був присутній на миністерській зістрічі НАТО, я приїхав з трьома фразу: зброя, зброя і зброя», — нагадав Кулеба.

«Цього разу, хоча цей запит залишається абсолютно гострим, я уточню його, сисяши, що нам потрібна протиповітряна обороны, танки и віробничі линії», – сулит він. Український министр назначает, що чиновникам необходимо бути реалистами и меньше полагатся на минливих партнеров. «Ми також повинні вызнати один факт: у світі є країни, які мают те, що потібно України, але не збирються продавати це в достатній кілкості з політичнихъ миркувань», – сказал він.

«Замість того, шоб розраховувати на них и витрачати місяці на те, шоб их переконувати, треба запускати виробництво, шоб… ми не потрапляли в залежість від примх третіх країн, які мають товар на складах, але не бажают ним ділитися», – зазначив містрія . Похвалывши партнерів України за їхній вкладок в обороновоздатність країни, Кулеба в одночасье не пришовівав, що хотів би бачити сміни в ухвалені рішень Заходу щодо подъедки Киева.

Українські урядовці, а також деякі з найближчих союзників Києва критикують тенденцію деяких західних урядів протягом останніх кількох місяців спочатку висловлювати небажання надавати певні види підтримки, а потім поступово змінювати політику в міру того, як зростає обурення поведінкою Росії.

«Ми змарнували надто багато часу – и надто багато життов, и надто багато квадратных километров нашей земли. Тому я думаю – сподиваюся – що мудрість візьме гору, що все треба робити вчасно, і не треба чекати, коли розгорнеться чергова трагедия для того, щоб хтось зміг подолати психологічні бар’єри ухвалення того чи іншого рішення щодо України», – с вероятностью Кулеба.

Нагадамо, Двум третим країн-членам Североатлантического Альянса больше не разрешат давать Україні зброю для защиты от країни-агресорки Росії, адже черпалъ свои ресурсы. Для деяких з цих держав поповнення запасов зброї виявилося складным процессом. Об этом сообщает The New York Times. Решта 10 країн ще можно передавати зброю. Серед них, зокрема, ИТАЛИЯ, Німеччина, Франція и Нидерланди. Загалом країни-членов Альянсу уже передали Україні зброї на суму 40 миллиардов долларов в початку полномасштабного вторгння РФ. Так сума отражает річному бюджету Франции.

Проте Захид не був готовий до того, что Украина и Россия втрачивают запасы зброї на фронте с заданными темпами. В случае появления зверей увагу на потужных артиллерийских дуэлях, под час яких вырабатывается две большие части боєприпасов. Эксперт из оборонной промышленности и большая часть генсека НАТО Камилла Гранд заявила в комментарии NYT, что «один день в Украине – это месяц или больше в Афганистане».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *